Værebro-klubben slog Herlev 1-0 i en dramtisk kamp
Med blot tre runder igen holder VB 1968 fast i den oprykningsgivende 2. plads i fodboldens serie 1.

I lørdags blev det til 1-0 over naboerne fra Herlev. Kampen var præget af kontant og til tider hårdt spil, og dommer Lars H. Jakobsen fik særligt i 2. halvleg travlt og måtte vise et par mand ud fra hvert hold.
Værebroklubbens helt var målmand Brian Viskær, der 20 minutter før tid reddede et straffespark. I den anden ende blev en anden Brian helt, nemlig Nielsen, der scorede kampens enlige mål.
VB 1968 sejrsmål faldt allerede efter fem minutter. Herlevs målmand tog med hænder uden for feltet og fik et gult kort. På det efterfølgende frispark scorede Brian Nielsen. Det følgende kvarter sad hjemmeholdet fuldstændig på kampen, men gradvist kom Herlev mere og mere med. Således havde gæsterne et forsøg på den ene opstander, men Værebrospillerne slap med skrækken.
Der resterer tre runder af serie 1. Hjortespringklubben Liria FK fører med 45 point, VB 1968 og Brede IF har begge 41 point. I tilfælde af pointlighed med netop Brede vil VB 1968 tage oprykningspladsen, fordi man klarede sig bedst i de indbyrdes opgør.
I morgen aften kl. 19 spiller VB 1968 hjemme mod midterholdet Blovstrød IF. På søndag skal VB 1968 spille mod bundholdet Frederiksværk på udebane. Sæsonens sidste – og måske afgørende kamp – spilles lørdag den 13. juni mod topholdet Liria på Skovbrynet Skole.
Formand Jørgen Franck håber, at det bliver til oprykning til sjællandsserien: – For så kan vi måske holde dobbelt oprykningsfest. Vores 2. hold vandt 5-0 over Lundegården og fører serie 4 før de to sidste spillerunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top