Værterne var bedst
karate.jpg
Otto S. Jeppesen tester kampformen ved Gladsaxe Karate Cup 2015. Foto: Privat.
450 karatekæmpere mødtes i Gladsaxe Sportshal

Gladsaxe Karate Klub var for nylig og for 10. år i træk vært for det store årlige karatestævne ”Gladsaxe Karate Cup” der blev afviklet i Gladsaxe Sportshal.
Der var inviteret 40 karateklubber og med deltagere fra hele Danmark var der afsat både lørdag og søndag til afvikling af mesterskabet. Gladsaxe Karate Cup er et stævne, hvis koncept er at give mulighed for karateudøvere på alle niveauer og aldersklasser at deltage og dermed opbyg ge rutine til fremtidige mesterskaber både på den nationale og internationale kampscene.
Gladsaxe Karate Klub deltog naturligvis også med et stort antal udøvere fra både bredden og eliteholdet og blev også blandt de mest succesrige klubber. Ved medaljeoverrækkelserne søndag eftermiddag var resultatet, at Gladsaxe Karate Klub samlet set blev den mest vindende klub ved mesterskabet med 7 guld-, 10 sølv- og hele 16 bronzemedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top