Vagter sættes på den gamle Gladsaxe Skole
Gladsaxe-Skole-01-26-15.jpg
Knuste ruder og åbne vinduer på den gamle Gladsaxe Skole. Nu vil vagter passe på bygningerne. Foto: Kaj Bonne.
En læser henvendte sig til Gladsaxe Bladet,

da han i flere omgange havde hørt fra sine døtre, at den gamle Gladsaxe Skole løbende blev hærget og vandaliseret. I første omgang havde læseren uden held forsøgt at henvende sig til kommunen.
Det fik Gladsaxe Bladet til at gå videre med sagen. Gladsaxe Kommunes Ejendomscenter oplyser, at de har store udfordringer med at holde trit med det omfattende hærværk, der i øjeblikket foregår på den gamle skole på Tobaksvejen.
Derfor har Ejendomscentret aftalt med kommunens vagter, at de kommer forbi og sikrer, at bygningen er aflåst og at der bliver ryddet op efter eventuelle indbrud eller hærværk. Ejendomscentret evaluerer selvfølgelig deres tiltag løbende og tager de forholdsregler, der skal til for at sikre bygningen. jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top