Vigtig sejr til Gladsaxe-Hero
Enormt mange chancer da AB blev besejret 3-2

Med et nederlag i søndagens udekamp mod ABs 2. hold havde situationen været sløj for Gladsaxe-Hero i serie 1. Men nu endte det med en sejr på 3-2 og dermed tre vigtige point, så der var vild jubel hos træner Carsten Rust og mandskabet, da kampen blev fløjtet af efter mange minutters tillægstid.
-Ingen ved jo hvor mange hold, der rykker ud. Måske er det to, måske er det seks. Man er afhængig af rækkerne højere oppe. Så det gælder bare om at komme så langt frem i tabellen som muligt, siger Carsten Rust. Gladsaxe-Hero er på 10.pladsen med 29 point lige som fire andre hold.
AB kom på 1-0, og det så sløjt ud, men så fik Frederik Vendelbo scoret to gange, før AB fik udlignet efter et hjørnespark. Andreas Bønnelycke scorede kampens sidste mål.
De 90 minutter var et mindre orgie i chancer, og det hele kunne såmænd mageligt være endt 6-6. Der er plads til forbedringer i forsvaret hos begge hold.
I den kommende sæson er der udsigt til comeback til markante profiler hos Gladsaxe-Hero, så det vil være ærgerligt at rykke i serie 2 nu.
Gladsaxe-Hero spiller i morgen aften i Herlev og på lørdag hjemme mod Værløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top