Voldsscener i Bagsværd
Tilskuer løb på banen og slog spiller fra hjemmeholdet

Det gik vildt voldsomt for sig, da Bagsværd i serie 2 tabte på hjemmebane til Ishøj, der vandt med 5-3.
I slutfasen løb en tilskuer med sympati for Ishøj ind på banen og slog en Bagsværdspiller.
-Det blev ikke bedre af at dommeren lod Ishøj have 10 mand på banen, selv om de havde fået to udvisninger, siger Bagsværd træner Flemming Bockelund.
Ishøj skulle vinde for at være sikker på at avancere til serie 1, mens Bagsværd skulle vinde for at være helt sikker på at blive i rækken.
-Ishøj var fra kampens start det bedste hold, de var først på bolden, stod tættere i markeringerne og var sikre i pasningsspillet. Alligevel kom Bagsværd på 1- 0 ved Patrick Markussen på en assist fra Rene Sørensen. Efterfølgende fik Ishøj scoret 2 gange. Bagsværd udlignede i det 82. minut ved Niklas Matthiassen efter et godt sparket frispark på trekantssammenføjningen fra Patrick Markussen.
– I det 90 minut kom Ishøj på 3-2, hvorefter Patrick Markussen udlignede i det 92. minut på et straffespark. Herefter får kampen for dansk fodbold et skandaløst forløb. Ishøjs medbragte tilskuer invaderede banen, en Bagsværd spiller blev slået ned af samme tilskuer. Dommeren lod Ishøj have 10 spillere på banen på trods af 2 udvisninger. I den efterfølgende tumult scorede Ishøj 2 mål indenfor få minutter, siger Flemming Bockelund.
-Vi vil gerne ønske Ishøj tillykke med sejren, de var set over hele kampen det bedste hold. Dog vil vi mene, at vi kunne matche dem taktisk og på fight. Alligevel spår vi Ishøj en svær fremtid i serie 1, hvis de ikke får styr på deres medbragte tilskuer, da de i serie 1 trods alt vil blive mødt af en dommertrio, der kan se hvad der sker over hele banen. Vi er som nummer 9 afhængige af andre holds resultater i forhold til en forbliven i serie 2.
Bagsværd spiller i aften kl. 19.15 pokalkamp hjemme mod Fredensborg fra danmarksserien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top