18-årig til biologi­olympiade
Marcus Medom Ryding fra Bagsværd er Danmarks repræsentant

Fra på søndag og en uge frem konkurrerer 18-årige Marcus Medom Ryding fra Bagsværd Gymnasium mod 250 af verdens mest talentfulde gymnasieelever fra 61 lande i Den Internationale Biologiolympiade. Olympiaden afholdes i år af Danmark på Aarhus Universitet
– Min interesse for biologi er gammel. Lige fra jeg kunne læse, sad jeg hver eftermiddag nede på det lille bitte lokale bibliotek. Her fik jeg læst hele deres naturvidenskabelige sektion. Jeg har altid være enormt nysgerrig efter ny viden. Det er fast tradition i sommerferien, at hvis jeg keder mig, så starter jeg et nyt projekt. For eksempel har jeg lært Esperanto, siger Marcus.
Marcus har også deltaget i Etisk Råds etikdyst på Christiansborg om etiske problemstillinger omkring stamcelleforskning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top