- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Badebænk i stedet for slidske

Jeg er lige hjemkommet fra mit ophold på Rehabiliteringscentret på “Kildegården” Afd. A1 og vil lige gøre opmærksom på følgende:

Personalet på Rehabiliteringscentret “Kildegården” har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mig, trods stor travlhed og “manglende hænder”. Efter min operation for Spinal Stenose” – der desværre ikke gik som forventet – kan jeg kun komme rundt ved hjælp af en rollator, og jeg blev henvist til træningscentret. Her henvendte jeg mig til visitationen for at kunne vende tilbage til mit etplanshus med 3 indgange med trapper. Inden jeg kom hjem bad jeg om hjælp til at kunne komme ind i mit hus ved hjælp af en slidske ved en af indgangene. Alt hvad de kunne tilbyde mig var en badebænk (som jeg har returneret, da jeg ikke kan bruge den i mit badekar) forhøjet toiletsæde og klodser under min seng, altså hjælp inde i huset, men ikke hjælp til, hvordan jeg kom ind i huset.

Min svigersøn har sat et par håndtag op ved hoveddøren for at hjælpe mig. Det siger sig selv, at det er meget besværligt. Trods flere henvendelser til visitationen er der ikke sket noget.

Jeg havde indtryk af, at Gladsaxe Kommune var en ældrevenlig kommune, som ikke kun tænker på at spare, men hjælpe, hvor det er nødvendigt. jeg ved, at jeg ikke er den eneste handicappet, der er blevet skuffet, så derfor gør jeg opmærksom på problemet.

Gudrun Nielsen