Bokseklub under vand
bokseklubben.jpg
Så slemt så det ud, da Jean Clausen kom til bokseklubben onsdag eftermiddag. Foto: Jean Clausen
Bøjet nedløbsrør forårsagede stor skade

Der var forståelig glæde, da Gladsaxe Bokseklub fik udvidet sine kælderlokaler under Gladsaxe-Heros klublokaler på Gladsaxe Stadion. Men lige i disse dage er der dybt bekymrede miner. Et solidt regnskyl i onsdags satte bokseklubbens lokaler under vand.

-Det er desværre ikke første gang, det er sket. Denne gang var det bare værre end tidligere, og det er helt oplagt, at vi skal have et helt nyt gulv. Nu skal vi have en taksator ind over, siger Jen Clausen, formand for Gladsaxe Bokseklub.

-Problemet er nedløbsrør på ydersiden af bygningen ud mod fodboldbanerne. Når bolde ramme de bløde rør, bliver de bukket, så vandet fosser ud og løber ned ad væggene og siver ind i bokseklubben. Og så kan det altså gå rigtig galt som i onsdags, når der kommer så store vandmængder, siger Jean Clausen.

-Der skal findes en ordentlig løsning, så problemet kan stoppes, og jeg har haft gode samtaler med idrætsinspektør Holger Kortbæk. Men vi skal vist have kommunens bygningsafdeling involveret.

Torsdag morgen gik et firma i gang med at fjerne vandet. Det gik strygende, og så blev der sat varmekanoner op for at på tørret gulvet.

-Men kanvassen inde i bokseringene kan ikke reddes, så noget skal skiftes inden vi går i gang igen 3. august, siger Jean Clausen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top