Bystrup med de mange kompetencer
Bystrup-har-mange-kompetencer.jpeg.jpg
Grethe Bystrup har drevet frisørsalon og skønhedsklinik på Søborg Hovedgade i 25 år. Foto: Privat
I 25 år har Grethe Bystrup sørget for den personlige pleje i Søborg

Grethe Bystrup blev sat på noget af en opgave. Hun skulle beskrive sin forretning “Bystrup” med ét ord. Hun tænkte sig om. Kom med enkelte bud, men trak dem hurtigt tilbage. Tilkaldte kompagnonen Abby Pate, der også måtte give fortabt.

Begge rundede “wellness”, men ordet, som efterhånden er gået ind i dansk sprogbrug, er ikke dækkende. Så hvad står Bystrup for? De fleste Søborg-borgere er næppe i tvivl, for forretningen har ligget på Søborg Hovedgade i 25 år – og de seneste 10 år på den meget iøjnefaldende adresse Søborg Hovedgade 83.

Tirsdag den 4. august har Bystrup jubilæum. For 25 år siden rykkede Grethe Bystrup ind i en frisørsalon med 18 betjeningspladser på 1. sal på Søborg Hovedgade: – Det var lidt tilfældigt, det blev Søborg. Jeg kommer oprindelig fra Herlev, og selv om det ikke er så langt væk, kendte jeg ikke ret meget til Søborg.

Det blev til 15 år på 1. salen, men for 10 år siden mente Grethe Bystrup, at der skulle ske noget nyt. Hun fik sin ansatte Abby Pate med som partner. Sammen rykkede de ind i nr. 83: – Det var ikke længere tidsvarende at ligge på 1. sal. For det første vil folk helst kunne kigge ind i forretningen, så de kan se, hvad der sker. Og for det andet, så er det ikke let for alle at komme op på 1. sal. Uden overdrivelse kan jeg sige, at vores kunder er af begge køn og mellem to og 90 år.

Ville have sit eget

Grethe Bystrup har nu drevet selvstændig virksomhed i godt og vel halvdelen af sit liv: – Selv om jeg var ung, ville jeg have mit eget, så jeg selv kunne bestemme. Det var vel det, der drev mig. Og så kan jeg godt lide at springe ud i nogle udfordringer.

Det med det nye. Det med at være at være tidsvarende er vigtigt for “Bystrup”: – Vi renoverer løbende forretningen, så den står skarpt visuelt. Kunderne skal have en behagelig oplevelse, når de er hos os. Vi er med på de seneste nyheder inden for hår, hud og pleje.

Tilbage til spørgsmålet:

Hvad er Bystrup? Det er en frisørsalon og en skønhedsklinik, der også tager sig af hår-, hud- og neglepleje, fodbehandling, massage og manicure samt alt det hver af disse ord indeholder.

Hvis man må bruge to ord, så er det nemt at svare på, hvad Bystrup står for: faglig stolthed!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top