annonce
En ”bombe” på badmintonbanen
Badminton.jpg
Frederik forklarer ”engelsk double med bombe” Foto: Niels Rasmussen
Børn strømmer til sport med problemer

Af

Badminton har trange tider i dansk idræt. Medlemstallet har det skidt, og kurven har været voldsomt nedadgående i adskillige år. Men der findes også lyspunkter.

Det beviser man i GSB – Gladsaxe Søborg Badmintonklub – i disse uger, hvor der tre uger i træk er masser af børn, der tager del i de kommunale sommerferieaktiviteter.

I den forgange uge var der 18 del6tagere. I denne uge er der 29 og i den sidste uge før skolen går i gang igen er der 40 deltagere, så det bliver nødvendigt at tage to haller i brug.

Mens mange andre idrætsgrene har været i stand til at få tingene til at fungere efter introduktionen af skolereformen – bl.a. ved at arbejde tæt sammen med skolerne – så kniber det i badminton.

-Mange af vi instruktører ligger jo omkring de 20 år, så vi har selv travlt med at passe vores uddannelse, siger Frederik, der sammen med Silke kørte holdet i uge 30.

De lagde ikke mindst vægt på at der skulle lgeges samtidig med at der blev spillet badminton.

Så i torsdags stod den på disciplinen “engelsk double med bombe”. Bomben var en badmintonbold,d er stod under nettet og skulle skubbes over på modstanderens banehalvdel samtidig med at spille var i gang. Det lød kompliceret, men deltagerne tog lynhurtigt spillet til sig.

Af de 18 deltagere var ingen medlem af klubben, så måske myldrer det ind med unge medlemmer, når sæsonen går i gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top