Forrygende indsats ved DM
Freja-Marie-Louise.jpg
Freja Gram og Marie-Louise Stentved imponerede ved de danske mesterskaber. Foto: Privat
Gladsaxe Svøm med stor fremgang ved danske mesterskaber

Gladsaxe Svøm klarede sig forrygende ved DM på langbane på Bellahøj Svømmestadion. Der var tale om mesterskaber for såvel den åbne klasse samt afgørelse af de danske junior mesterskaber.

Det var i den sidste klasse at Gladsaxe havde sit bedste mesterskab i mindst et årti. Det blev til 2 guld-, 2 sølv- samt to bronzemedaljer. Dansk juniormester blev Freja Gram på 400 fri og Anton Olsen på 100 butterfly. Freja vandt herudover sølv på 200 fri og bronze på 100 fri. Anton vandt bronze på 200 butterfly, mens Marie-Louise Stentved overraskede meget positivt på 200 IM med en sølvmedalje. I samme løb forbedrede hun senere OL deltager, Louise Jansens, klubrekord. William Matras og Katrine T. Madsen vandt ikke medaljer, men svømmede sig til gengæld til store forbedringer som bragte dem iblandt de 16 bedste i den åbne klasse til trods for deres status som 1.års juniorer.

Hos seniorerne opnåede Thea Hovmand Larsen sin hidtil bedste placering ved et DM med en 6.plads, mens Lasse Pittioni opnåede en 5.plads. Freja og Anton opnåede ligeledes 5 og 6 pladser i den åbne konkurrence. Selvom det i år ikke blev til medaljer var der altså mange placeringer, som lover godt for muligheden for medaljer i den åbne konkurrence i de kommende år.

Svømmerne holder sommerferie frem til august – dog minus to svømmere. Frederik Rindshøj, der deltager ved nordiske årgangsmesterskaber d.10-11. juli samt Lasse Pittioni som ikke havde dette DM som mål og træner gennem sommeren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top