Forrygende VM-succes
pernillek.jpg
Pernille Knudsen var den, der opnåede de bedste resultater ved VM i Portugal. Foto: Privat
Pernille Knudsen vandt guld og sølv ved VM i kajak

Da Pernille Knudsen som lille så alle sin mors scrapbøger, der fortalte om masser af succes i kajakløb på allerhøjeste niveau meddelte hun, at sådan skulle det også være for hende.

Og i den forgange uge tog hun et stort skridt i den rigtige retning. Nu er det ikke bare mor Yvonne og moster Jeanette, der repræsenterer familien på fornemste vis.

Bagsværdpigen med en fortid i Gladsaxe Kano- og Kajaklub stiller nu op for Maribo.

Ved VM for U18 og U23 i Portugal var Pernille Knudsen først med til at vinde guld i firerkajak i U18-klassen i lørdags De tre andre roere var Mette Gravesen fra Silkeborg, Cathrine Rask fra Silkeborg og Julie Frølund fra Vallensbæk.

I finalen på 500 meter søndag blev man vidne til en helt forrygende afslutning, da Pernille Knudsne fra en tilsyneladende håbløs position fik kæmpet sig tæt på ungareren Luca Hommonai, der også vandt guld på 200 meter. Mange havde den opfattelse, at Pernille Knudsen havde vundet. Hvis løbet havde været få meter længere.

Danmark klarede sig helt forrygende i Ungarn med 11 A-finaler og 1 B-finale, og det var ikke mindst pigerne, der stod for de flotte resultater.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top