Fortsat usikkerhed om skolebussen
Så kom der svar fra skoleudvalget angående skolebus-problemet.

Man har lyttet til problemet med hensyn til eftermiddagsbussen og valgt at beholde begge afgange der.
Desværre har man valgt ikke at lytte til de forældre, der normalt selv har sat deres børn på skolebussen kl. 7 og på den måde kunne være sikre på, at deres børn kom i skole, inden de selv kørte på arbejde for at møde til kl. 7.15 og for andre kl 7.30.
Svaret fra kommunen var, at de håber, at de ramte familie kan finde en løsning sammen! Problemet er bare, at det kan vi ikke, da flere af forældrene ikke selv har transportmulighed til at komme op på skolen, inden de skal møde på jobbet. Så nu skal vi som forældre gå med den usikkerhed hver morgen, om vores børn nu også er kommet ud af døren og med skolebussen kl 7.25. De børn, det går ud over, er i aldrene fra 6-10 år. Skoleudvalget må meget gerne komme med gode ideer til, hvordan de vil sikre, at vores børn nu også kommer i skole og ikke bare et svar om, at vi kan kigge på Tabulex.
Tit og ofte får børnene først tjekket sig ind i løbet af formiddagen, og i disse timer skal vi så enten vente i usikkerhed eller kime skolen ned for at få svar på, om vores børn er kommet.
Der er alt for meget usikkerhed samt dårlige og undvigende svar fra kommunen i denne sag. Det kan man ikke være bekendt over for os forældre.
Dennis Clausen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top