Gå på opdagelse i Susannes hjem
Gå-på-opdagelse.jpg
Kunstmaler udstiller egne værker i hjemmet i Mørkhøj

Endnu er kunstmaleren Susanne Anker Bidstrup ikke helt færdig. Men der tegner sig et klart billede af den 3-års-fødselsdagsfest hun holder fra 1.-4. august i sit hjem på Stavnsbjerg Allé 22 i Mørkhøj.

I øjeblikket er hun ved at sætte malerier op i stue, entré, køkken og bryggers. Der vil også blive sat malerier ude i baghaven, når hun inviterer til “Mit hjem er mit galleri”. – Jeg skal nok nå at blive klar, siger Susanne.

Susanne Anker Bidstrup er en moderne impressionist. Hendes malerier er meget klare i deres farveudtryk, og man bliver i godt humør af at se på dem. Som uddannet dekoratør har hun også en faglig kompositionsevne ud over det sædvanlige. – Mine farver er meget klare, men det skyldes, at jeg blander farverne rigtigt. Gør man det forkert, så bliver det brunt og grumset, siger kunstmaleren, der udstiller op imod 100 malerier på væggene i hjemmet.

Susanne Anker Bidstrup elsker at male, og hun er særdeles flittig. Hun har svært ved at forstår, hvorfor man som produktiv kunstner skal bebrejdes: – Inden for alle andre fag bliver vedkommendes flid forklaret med engagement og passion.

I hjemmet i Mørkhøj har Susanne i hvert fald passion for at male. Og der bliver nok at kigge på for de interesserede. Publikum kan selv sætte kaffe over og sætte sig i haven og nyde en kage, mens de går på opdagelse i hjemmet mellem alle malerierne.

Der er fri entré på adressen alle dagene fra kl. 10-17. Du kan se mere på www.bidstrup.cc.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top