annonce
GSC-svømmere i rekordhumør
GSC-svømmere-i-rekordhumør.jpg
Opbakningen fra og til GSC-svømmerne var stor ved de danske årgangsmesterskaber i Odense. Foto: Privat.
Kom i 11 A-finaler ved de danske årgangsmesterskaber

Gladsaxes K1-svømmere sluttede i tirsdags deltagelsen ved de danske årgangsmesterskaber i Odense – 2001 og 2002 for piger og 1999 og 2000 for drenge – efter fire begivenhedsrige dage. Det endte med at blive et rigtig godt stævne for GSC.
Før stævnet startede lå svømmerne ikke super højt placeret på startlisten, men formåede at løfte niveau, så der kom en del flere finaler og top-20 placeringer end forventet.
GSC-svømmerne præsterede 11 A-finaler (top-8) og otte B-finaler (top-16). Drengene svømmede en fantastisk holdkap og hev en sølvmedalje hjem i 4×200 IM i tiden 9:14.81. Holdkappen blev svømmet af Jonas Hyllested, Frederik Rindshøj, Rasmus Steenberg og Thor Nilsson Pedersen.
Samlet set sluttede GSC svømmerne med en PR % (personlig rekord) på 70 %, hvilket er rigtig godt. Seks svømmere endte med at lave 100% PR til stævnet. Sammenlignet med de østdanske mesterskaber for en måned siden, er det seks svømmere flere end der. Det er endnu et tegn på, hvor meget svømmerne har løftet niveauet.
Derudover præsterede Frederik Rindshøj så godt, at han hev tre sølvmedaljer hjem i henholdsvis 100m fri, 100m bryst og 200m bryst. Ikke nok med at han svømmede sig til medaljer – han svømmede også under kravtiden til de nordiske årgangsmesterskaber i Jönköping i Sverige i weekenden, hvor han deltager i 100m fri og 100m bryst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top