annonce
Håndboldungdom til Italien
Italiencup-i-håndbold.jpg
Håndboldstævnet i Teramo foregår med optog, hvor spillerne er opdelt i de mange deltagende nationer. Gladsaxe HG er med for tredje år i træk. Foto: Privat.
Gladsaxe HG sendte igen i år deltagere til et stort stævne i Italien

I lørdags rejste Gladsaxe HGs ungdomsafdeling til Teramo i Italien for at deltage i et af verdens største håndboldstævner for unge – Interamnia World Cup 2015 med deltagelse af hold fra hele verden.
Det er 3. år i træk, at Gladsaxe HG sender de stærke ungdomsspillere til World Cuppen – en tradition klubben har genoptaget efter den i en årrække i 70erne og 80erne havde stor succes med at sende ungdomspillere til selvsamme cup, som i år afvikles for 43. gang.
Det er ikke kun på grund af de store sportslige udfordringer, at Gladsaxe HF vælger at deltage i Interamnia World Cup, men i lige så høj grad for at give de unge en oplevelse for livet og muligheden for at knytte venskaber på tværs af kultur, religion og etnicitet – vigtige elementer i en globalisteret verden – og også en mulighed for at styrke fællesskabet i klubben omkring den store oplevelse.
I år er træner og tidligere topspiller i Gladsaxe HG, Rolf Nielsen, blandt andet med som leder på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top