HG succes i Italien
hg.jpg
Der var forståelig jubel hos de unge spillere fra Gladsaxe HG, da turneringen var overstået. Foto: Privat
To U-18 holder vandt Interamnia World Cup i Teramo

I sidste uge deltog Gladsaxe HG for 3. år i træk i den store Internationale håndboldcup i Italien – en cup, som klubben også deltog i adskillige gange tilbage i 70’erne og 80’erne. Men i år var det med den største sportslige succes nogensinde, idet både Gladsaxe HG’s U18 drenge og U18 piger vandt stævnet efter at have spillet en masse fantastiske kampe mod hold fra blandt andet Polen, Frankrig, Letland, Kina, Mexico, Spanien, Frankrig, Italien etc.

Begge hold viste gennem hele turneringen talent, vilje og ikke mindst masser af fight. U18 pigerne stillede endda op i seniorrækken, fordi de havde to spillere fra årgang 96 med på holdet. HG stillede også med et meget ungt herresenior hold – som spillede sig helt frem til kvartfinalerne. Rolf Nielsen, der i 80’erne selv spillede på HG’s legendariske danmarksmesterhold, var en travl, men glad mand i Teramo – han var både træner og udskiftningsleder på alle HGs hold, ligesom han også i sidste sæson var træner for både U18 drenge og U18 piger. At føre begge U18 holdt til sejr i Interamnia World Cup var kronen på værket efter at begge hold har haft en rigtig god sæson i 1.division for U18, hvor pigerne også sluttede som vindere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top