Houdinis eventyrlige rejse
Houdinig.jpg
Harry og vennerne i ”Houdini”. Foto: Copenhagen Bombay
Gratis børnefilm i Bibliografen om formiddagen

I filmen “Houdini” får vi historien om, hvordan Harry bliver til den berømte udbryderkonge, Houdini. Fortællingen tager sin begyndelse i år 1886, hvor den 12-årige Harry bor med sine forældre i New York. Harry har drømt om magi hele sit liv, en fascination han har arvet fra sin far.

Til Harrys store glæde opdager han en dag, at vinderen af en tryllekonkurrence skal optræde ved afsløringen af Frihedsgudinden. Samtidig er den store illusionist Tesla på udkig efter en lærling, og Harry ser straks alle sine drømme gå i opfyldelse. Der er dog bare lige det lille problem, at det langt fra er alle, Harry kan stole på. Vejen til berømmelse viser sig derfor at være noget længere og mere kompliceret, end han havde regnet med.

“Houdini” er en spændende lille animationsfilm, der sagtens kan tage kampen op med filmene fra både Disney og Dreamworks. Her er ingen vilde effekter eller nuttede sange. Til gengæld får man fortalt en fremragende historie med et persongalleri, man sent vil glemme.

“Houdini” har premiere i Bibliografen torsdag 16. juli.

Som de fleste nok har opdaget, er sommerferien over os. Det betyder selvfølgelig, at Bibliografen på alle hverdage viser film for de 3 – 6 årige og deres voksne. Helt gratis såmænd. Hver mandag er der nyt program bestående af 3-4 nøje udvalgte kortfilm. Forestillingerne begynder klokken 10.30 og varer mellem 30 og 40 min. Der skal ikke reserveres billetter, så det er bare at møde op, inden filmene starter. Før og efter forestillingen er der mulighed for at hygge sig på biblioteket og spise medbragte madpakker i cafeen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top