Jalousidrab i Bibliotekshaven
ebbe-skammelsøn.jpg
Dramaet omkring Ebbe Skammelsøn er i den muntre afdeling, når det opføres 1. august. Foto: Privat.
Børneteater om Ebbe Skammelsøn

Tag tæppe og picnic-kurv under armen, og brug weekenden på gratis børneteater. Lørdag 1. august kl. 11 kan hele familien se forestillingen Ebbe Skammelsøn i Bibliotekshaven ved Gladsaxe Hovedbibliotek.

Quasi Teater har taget den gamle danske folkevise om ulykkelig kærlighed mellem en ridder og en adelsfrøken og opdateret den til 2015. Romantik, jalousi og (lyserødt) blod er tilsat glimmer, livemusik og humor, så alle kan følge med i Ebbes tragedie.

Det hele foregår på græsset i Bibliotekshaven, medmindre vejret driller, og forestillingen rykkes ind på Hovedbiblioteket. Under alle omstændigheder er der gratis adgang, der er ingen billetter, og det er bare at møde op.

Alder: Familiestykke, anbefales til voksne og børn fra 6 år

Varighed: ca. 60 min.

Læs mere på gladsaxe.dk/bibliotek, hvor du kan se hele efterårets teaterprogram.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top