Præmier fra Tommy Knudsen
Lokalmægleren.jpg
Lone Yalcinkaya overrakte præmien til Alexander Fadhil, der modtog beviset på vegne af 2. biotek. I baggrunden viceafdelingsinspektør Leif Rasmussen. Foto: Privat.
Lokal Mægleren uddelte præmier til skoleelever

Som sædvanlig gav Bagsværds lokale ejendomsmægler Tommy Knudsen festtilskud til 9. klasserne på Bagsværd Kostskole og Gymnasium der havde opnået et gennemsnit på over 9 til den skriftlige afgangsprøve i matematik.
Præmieoverrækkelsen er blevet en tradition som begyndte efter, at Tommy Knudsen sponsorerede bogsæt til matematikundervisningen på skolen. I år var det 2. biotek, der trak præmien hjem med deres flotte resultater og et meget højt gennemsnit, som lå en hel del over kravet på 9.
Alexander Fadhil modtog præmien på vegne af sin klasse 2. biotek.
Lone Yalcinkaya, som er den nyeste medarbejder hos Lokal Mægleren Tommy Knudsen, deltog på vegne af indehaveren. Tommy Knudsen havde beklageligvis travlt med at vise villaer frem på dagen, som viceafdelingsinspektør Leif Rasmussen formulerede det under sin præsentation. Lone fik sin ilddåb til Bagsværd Kostskoles translokation.
Tommy udtaler, at han glæder sig allerede til næste års præmieoverrækkelse: – Næste år får ingen lov at booke mig til fremvisninger. Jeg har allerede booket dagen, så jeg ikke går glip af den glædelig begivenhed på skolen igen.
På billedet fra venstre ses Lone Yalcinkaya og Alexander Fadhil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top