Regnen var en hård modstander
fodboldskole.jpg
De 112 deltagere tog diverse småproblemer i stiv arm og fik lært en masse. Foto: Privat
Gladsaxe-Heros fodboldskole gav masser af inspiration

112 glade børn og 17 trænere var klar på banerne i hele uge 28 med den årlige fodboldskole i Gladsaxe-Hero Boldklub.

Der blev driblet, jongleret og lært en masse nye trick, på fodboldskolen i Gladsaxe-Hero.

På grund af at græsset var fjernet fra banen under klubhuset var fodboldskolen flyttet til 1´sal på gammel tribune på Gladsaxe stadion og med stor hjælp fra personalet på Gladsaxe Stadion blev der skabt perfekte rammer for fodboldskolen.

Vejret i den danske sommer var desværre ikke med arrangørerne hele ugen, og da regnen for alvor satte ind med 2 cm vand over alle baner, var personalet på stadion igen meget hurtige til at hjælpe med at skaffe 2 badmintonhaller som en eftermiddag blev indtaget af de største fra fodboldskolen, mens de yngste søgte læ for regnen i Gladsaxe-Heros klublokale med en god film.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top