Robert Larsen satte rekord
Slog sin modstander i gulvet efter to sekunder

I sin anden kamp som professionel sendte supermellemvægteren Robert Larsen sin modstander i gulvet efter blot to sekunder. Så kan det næsten ikke gøres hurtigere, og det er angiveligt den hurtigste knockdown i europæisk og dansk professionel boksning nogen sinde.
Det var tjekken Josep Holub, der i sin kamp nr. 82, allerede måtte til tælling efterblot to sekunder. Ved stævnet i Hamburg havde Robert Larsen sin modstander i gulvet yderligere én gang i 1. omgang og endnu en gang senere i kampen. Robert Larsen vandt en tårnhøj pointsejr, men Bagsværd-bokserens hænder er stadig hævede små fjorten dage efter sejren.
I øjeblikket overvejer Robert Larsen, om han skal bokse sin 3. kamp i bar overkrop ved et stævne i London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top