Roede sig til lagkage
Forside-kajak.jpg
De mange gule plastkajakker er nemme at styre, så alle kan få en succesoplevelse. Foto: Niels Rasmussen
De kommunale sommerferieaktiviteter er et hit

År efter år strømmer skolebørn til de kommunale sommerferieaktiviteter. Mange stifter bekendtskab med sportsgrene, som de aldrig har været bare i nærheden af, og en del af dem fortsætter som almindelige medlemmer i klubberne, når sæsonen går i gang.

Gladsaxe Kano- og Kajakklub er igen i år blandt de klubber, der stiller op, og det er nærmest den totale succes.

18 meldte sig til, en måtte desværre sendes hjem, fordi der skal opfyldes krav om at kunne svømme. Men for de resterende 17 var den forgange uge bare så herlig.

Emma Broberg leder slagets gang, og der bliver talt til børnene – ikke ned til dem. Og som lettere rapkæftet lader hun sig ikke vælte omkuld af kvikke kommentarer fra børnene. Nogle af dem meddelte, at de slet ikke kunne lide lagkage. Ja at det næsten var bedre med babymos. Sagt med store smil i det herlige vejr.

I torsdags var der konkurrence. Et “lagkageløb”, hvor tre opgaver skulle løses, så der var ingredienser til at lave lagkage senere på dagen.

De mange kajakker blev sat i vandet. Roerne var delt op i tre hold, og så gik det over bølgen blå.

-Ud af de 17 deltagere er der faktisk kun en, der er medlem hos os i forvejen, siger Emma Broberg, der får hjælp af fire unge klubmedlemmer, der bare får det hele til at fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top