annonce
Små og store problemer
PaperTownsg.jpg
Bibliografen viser bl.a. Ant-Man

Med “Ant-Man” bliver publikum introduceret til en helt ny helt, der uden tvivl bliver en ekstremt vigtig figur i de kommende film om Avengers. Derfor er det simpelthen et must at se denne introduktion til karakteren. Marvel Studios, der står bag disse film, har lidt kontroversielt valgt at bruge komikeren Paul Rudd i hovedrollen som den kriminelle Scott Lang, der med hjælp fra Michael Douglas’ dr. Pym forvandles til den mikroskopiske helt. De gør det begge fremragende, så glæd jer til endnu en rejse ud i det fantastiske Marvel-univers.

“Ant-Man” har danmarkspremiere i Bibliografen onsdag 22.juli.

Fra skaberne af “En flænge i himlen” kommer nu “Paper Towns”. Filmen fortæller historien om teenageren Quentin og hans gådefulde nabo Margo. Hun elsker mysterier over alt, og en dag ender hun selv som et. Efter en nat med Quentin forsvinder Margo pludselig sporløst. Det eneste, hun har efterladt sig, er små, kryptiske spor. Spor, som fører Quentin og resten af hans venner ud på en rørende rejse. Filmen er baseret på John Greens populære roman, så der vil være garanti for både humor og stærke følelser.

I “Pedal Pedal: På eventyr i junglen” er Peter tilbage i Bibliografen med sin tredje animationsfilm. Denne gang bliver han bedt om at deltage i en hemmelig rummission. Desværre er Peter jo lidt af en pilfinger, og rumrakettens knapper er simpelthen for indbydende til at lade være. Peters nysgerrighed resulterer i, at raketten styrter ned i Afrikas jungle, og ny må Manden med den gule hat ud på en farefuld færd for at få Peter tilbage igen. Se, om det lykkes i Bibliografen.

Både “Paper Towns” og “Peter Pedal: På eventyr i junglen” har premiere i Bibliografen torsdag 23. juli.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top