annonce
Sprit- og narkokørsel i Gladsaxe
Tirsdag den 30. juni kl. 11.52 bragte en politipatrulje en knallert til standsning på Gladsaxe Ringvej,

da føreren kørte uden hjelm og kørte overfor rødt lys. Føreren, en 52-årig mand fra Søborg, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Herlev Hospital. Han blev også sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at køre overfor rødt lys. Han erkender sigtelserne.
Onsdag den 1. juli kl. 01.10 standsede en politipatrulje en personbil på Høje Gladsaxe Vej til rutinemæssig kontrol. Føreren, en 22-årig mand fra Søborg, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top