- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

-Vi skal ikke stå og vente på bolden

Da AB Gladsaxe stille og roligt gled mod bunden af 1. division for til sidst at rykke ud var problemet tydeligt: Offensiven fungerede næsten aldrig. Siden Younes Namli skiftede til hollandsk fodbold var angriberne nærmest tandløse.

Det er der rettet væsentligt op på siden, siden Per Frandsen blev hentet ind som træner som afløser for Thomas Nørgaard, der nu er assistent i Lyngby. AB Gladsaxe har i de to seneste træningskampe scoret tre gange i hver kamp, og det er nærmest målorgier. Til gengæld er der problemer i forsvaret. Både mod Helsingør og i lørdags mod Marielyst fra Odense endte kampene 3-3, og så hører det med til historien, at Jannich Storch i målet har været forrygende. Der bliver lavet nogle stygge fejl med sjuskede afleveringer og med dårlige markeringer.

Det er ikke mange uger Per Frandsen og hans assistent Michael Shelley Nielsen har haft til at rettet op på tingene. Men der arbejdes intenst med at få eliminere fejlene.
-Det er min filosofi, at vi skal være mere boldbesiddende. Sådan havde jeg det selv som spiller, og sådan vil jeg gerne have mit hold til at fungere. Det kræver god fysik, og spillerne er jo ikke professionelle på fuld tid, så de kommer under pres, men det forsøger jeg at se bort fra, siger Per Frandsen, der er gået ind til jobbet med en ambition om at få AB Gladsaxe tilbage til 1. division i en fart. ’

-Vi skal op. Så enkelt er det, slår Per Frandsen fast.

-I den her sammenhæng hjælper det, at spillerne kom tilbage fra ferie og var i en rimelig form. Nu om dage skal man være atlet for at være med på det her niveau. Spillerne fik træningsprogrammer med på ferien og agerer i det hele taget yderst professionelt.

AB Gladsaxe har forstærket sig med Sian hansen fra B 1908 og Thomas Thomsen fra Næstved. AB Gladsaxe spiller træningskamp i morgen kl. 17 mod Greve og åbner sæsonen 8. august ude mod Hvidovre. Fire dage senere er der pokalkamp mod Lyngby.