annonce
Villaindbrud på Kvikmarken
I tidsrummet fra mandag 13. juli kl. 11 til onsdag 15. juli kl. 11.55 var der indbrud i en villa på Kvikmarken

I tidsrummet fra mandag 13. juli kl. 11 til onsdag 15. juli kl. 11.55 var der indbrud i en villa på Kvikmarken. Gerningsmanden opbrød et kældervindue og stjal bl.a. elektronik og smykker.

Vær opmærksom på indbrud

Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme på indbrud:

• Lav ferieaftaler med naboen og skab liv i fraværet: Tøm post, fyld skraldespand, slå græs for hinanden

• Vær varsom med åbne døre og vinduer om sommeren

• Ryd ikke op før ferie, lad huset se beboet ud

• Hold øje i dit område – også om natten. Er noget unormalt – f.eks. personer eller biler, der ikke plejer at færdes der? Ser alt normalt ud hos naboen?

• Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis det er akut, ellers 114

• Arbejder du om natten – f.eks. med avisomdeling, renovation, som tankpasser eller lignende – så vær opmærksom på mistænkelige personer og biler i dit område

• Lad ikke værdier ligge frit fremme – gem dem af vejen

• Sådan beskytter du dig mod indbrud: www.dkr.dk

Kørsel uden førerret i Søborg

Onsdag 15. juli kl. 13.40 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Buddingevej. Føreren, en 29-årig mand fra Kokkedal, blev sigtet for at køre uden førerret. Han nægter denne sigtelse.

Kørte uden gyldigt kørekort

Onsdag 15. juli kl. 19.14 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Gladsaxe Møllevej, da føreren ikke anvendte sikkerhedssele. Føreren, en 18-årig mand fra Søborg, havde ikke et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen. Derudover blev en af passagerne sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret kan koste bilen Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top