annonce
AB Gladsaxe gik helt ned
AB-01-34-15.jpg
Matti Olsen er alene med tre Lyngbyspillere, og så kan Valon Ljuti let sende bolden foprbi den sprællende Jannich Storch i målet. Foto: Kaj Bonne
Lyngby havde lette arbejdsbetingelser i 2. halvleg i pokalopgøret

AB Gladsaxe vil tilbage til 1. division. Det er målsætningen under den nye træner Per Frandsen. Men så skal der spilles helt anderledes end der blev i onsdagens pokalkamp på Gladsaxe Stadion mod Lyngby, der topper 1. division i denne sæson.

Gæsterne vandt med 3-0, og den sejr kunne nemt være blevet et par mål større. AB Gladsaxe fulgte pænt med i 1. halvleg, der var jævnbyrdig. Men et svigt i forsvaret betød, at Lyngby ud af ingenting fik en chance, som Valon Ljuti let kunne sende i mål til 0-1.

Thomas Wiil-Andersen fra centerforsvaret blev skadet og måtte gå ud, og det var bestemt ikke godt.

AB Gladsaxe svævede rundt om Lyngbys mål i perioder, men rigtig farligt blev det ikke.

I 2. halvleg var især Lyngbys Danilo Arrieta helt ustyrlig på venstrekanten, og han fik sat fart i Lyngbys spil. Vito Mistrati kanonerede en bold op i det ene målhjørne til 0-2 og Oke Akpoveta gjorde det til 0-3 efter meget sløjt forsvarsspil hos AB Gladsaxe. Der bliver for tit spillet for naivt. Af og til må man godt bruge primitive løsninger for at få bolden væk.

Lyngby havde to enorme chancer, men den ene blev sendt forbi opstanderen og den anden tog Jannich Storch i målet sig af.

Søndag klokken 13.00 tager AB Gladsaxe imod oprykkerne fra AB Tårnby. Der skal ikke mindst forsvaret være langt mere oppe på tåspidserne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top