Atheneskolen med ved NM i skak
Gladsaxe-skolen er med på Frederiksberg i næste måned

Atheneskolen er som sølvvinder ved danmarksmesterskabet i skoleskak kommet med til de nordiske mesterskaber, der spilles på Skolen på Nyelandsvej på Frederiksberg fra 11.-13. september. Som arrangørland har Danmark ret til to deltagere, mens de andre nordiske lande stiller med et hold.
– Jeg har store forventninger til holdet, siger skoleskakleder og holdkaptajn Helge Neesgård. Atheneskolen er med i B-rækken (0.-6. klasse) og følgende er blevet udtaget: 1) Nicolai Kistrup. 2) Albert Lyng Petersen. 3) Nienke van den Brink. 4) Benedicte Kistrup. Reserve: Rebecca Brinck-Jensen. Det er bemærkelsesværdigt, at Atheneskolen har hele tre piger med på holdet. Reservespilleren Rebecca Brinck-Jensen er i øvrigt blevet udtaget til ungdoms-VM i Grækenland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top