annonce
Bagsværd Skole får ny skoleleder
merete-hytting.jpg
Merete Hytting kommer til en af landets mest moderne skoler. Foto: Privat.
Merete Hytting indsættes i dag

1. august fik fremtidens skole, den nye Bagsværd Skole, ny skoleleder. Det er den 49-årige Merete Bliddal Hytting, der fremover skal stå i spidsen for Bagsværd Skole.
Merete Bliddal Hytting kommer til Bagsværd Skole med stor erfaring både som lærer og som tidligere skoleleder på Mosedeskolen i Greve Kommune og tidligere viceskoleleder på Havdrup Skole.
Bagsværd Skoles nye skoleleder er både uddannet lærer og leder og har de sidste 12 år arbejdet med ledelse på forskellige planer.
Der har været stor interesse for skolen og ministerbilerne har næsten holdt i kø ude foran skolen, siden skolens start.
Gladsaxe Kommune har også store ambitioner for børnenes læring og trivsel i skolerne. Gladsaxe Kommune har dygtige og kvalificerede medarbejdere på skolerne, som arbejder ud fra de samme ambitiøse målsætninger om at skabe unikke læringsmiljøer til børnene. Gladsaxe Kommune er kendt for at have et stærkt fokus på, at alle børn skal lære alt, hvad de kan, så de kan vokse op og få et godt og selvstændigt liv med uddannelse og job.
I Gladsaxe Kommune arbejder lærere og ledelse hele tiden for at udvikle skolerne.
Tirsdag den 11. august Kl. 9 indsætter Borgmester Karin Søjberg Holst (A) officielt den nye skoleleder i lederstillingen, så Merete Hytting fremover kan indgå i fællesskabet omkring Gladsaxe’s unikke læringsmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top