Bube løb sig til VM i Kina
Andreas-Bube-02-23-13.jpg
I 11. time klarede Bagsværd-løberen VM-kravet på 800 meter

På førstedagen af VM i atletik den 22. august skal Andreas Bube fra Bagsværd Atletik Club løbe indledende heat på 800 meter på det olympiske stadion i Beijing. Forhåbentlig skulle går han videre, og hans ambition er at nå i semifinalen. Derimod anser han det ikke for realistisk at komme med i finalen:
– Desværre løbes der meget sjældent taktisk i VM-semifinalerne. De bedste løbere plejer at løbe til for at hægte os andre af. Personligt har jeg ikke noget imod taktiske løb. Jeg håber, at jeg kan løbe mit sæsonbedste i Beijing, siger Andreas Bube.
Det var i 11. time, at Andreas Bube forleden klarede kvalifikationskravet ved et stort stævne i Stockholm, hvor han blev nr. 2 i tiden 1.45,78, hvilket var 22 hundrededele af et sekund under kravet, der skulle opfyldes inden 10. august. Musaeb Abdulrahman Balla fra Qatar vandt løbet i den svenske hovedstad.
Andreas Bube stiller op to gange i Danmark i den kommende uge. I morgen er han med i Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion, og i weekenden er han med ved de danske mesterskaber.
Bagsværd-løberen tager på træningslejr i Japan, hvor han er i en uge, før han rejser til Kina. På det seneste har atletikverdenen oplevet en kæmpesag om doping. Bube ville ønske, at atletikforbundet fik ordnet dopingproblemerne i en fart: – Men jeg er desværre bange for, at der kommer til at gå noget tid, inden der for alvor sker noget, siger den 28-årige mellemdistanceløberen fra Bagsværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top