Bytoften mangler trænere
Bytoften-01-34-15.jpg
Mens drengene trænede på livet løs var kultur, fritid- og idrætsudvalget og embedsmænd i tirsdags på besøg for at se på forholdene hos IF Bytoften. I fodboldklubben drømmer man om at hele arealet kan blive belagt med kunstgræs. Foto: Kaj Bonne
Børnene strømmer til fodbold

Dommedagsbasunerne gjaldede flere steder, da skolereformen trådte i kraft i fjor. Det ville betyde, at børn ikke havde tid eller ikke kun nå til træning. Så galt er det ikke gået. I Københavns Kommune er det faktisk gået den stik modsatte vej med endnu flere børn til idræt og ventelister i mange fodboldklubber. 38,3 procent ud af 248 foreninger fik tilgang fremgik det af en undersøgelse, der blev offentliggjort i april i år.
I Gladsaxe er der også fuld fart på hos IF Bytoften på banerne ved Gladsaxe Skole. Så nu mangler man trænere.
-Vi har igen i år fået nye hold og har derfor brug for flere hænder og fødder, fortæller klubformand Thomas Dreyer…
-Vi er nu oppe på at have tre hold i et par af årgangene. det har vi aldrig prøvet før..

-Lige nu mangler vi en træner på vores årgang 06, årgang 05 og Årgang 04. På alle 3 årgange vil man komme til at indgå i et trænerteam på 2-4 personer, men vil få ansvaret for dit eget hold, i samarbejde med den øvrige træner gruppe.
-Vores drenge kommer til træning hver gang, og medbringer masser af humør og lyst til fodbold. Derfor er det vigtigt at man kan afsættet 1-2 timer 2 gange om ugen, samt deltage i evt. kampe og stævner.
-Som klub tilbyder vi, at godtgøre udgifter i henhold til gældende regler, tøjpakke, træneruddannelse, at være en del af en stor trænergruppe, deltage i sociale arrangementer, og ellers at være en del af klub som rummer både det sportslige og det sociale. Skulle man havde lyst er du mere end velkommen til at kontakte os på mail dreyer.thomas@yahoo.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top