Cisilia populært emne i Gladsaxedagens Instagramkonkurrence
Instavinder-1-kaysamus-51.jpg
silia er kendt for sin sang om en luftballon, men det kan også foregå i jordnær højde. Foto: Foto: Kaya Dolberg
98 fotos fra lørdagens Gladsaxedage lagde gladsaxeborgerne op på Insstagram.

Vinderen af årets instagramkonkurrence er Kaysemus med den flotte selfie med Cisilia. Hun fik i alt 51 likes og er dermed vinderen af en middag for to på Madbiblioteket på Rådhuset. På andenpladsen finder vi endnu et protræt af Cisilia, som jo var et stort hit blandt kommunens yngste borgere. Det er Nicoline Hanberg, der har taget det flotte portræt. Og på tredjepladsen er det den lille dreng med ballonen, med Susanne Anker Bistrup bag kameraet. Vi takker for de mange fotos og ønsker vinderen en rigtig god aften på Madbiblioteket. I kan se alle fotos på instagram.com/explore/tags/gladsaxedagen/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top