annonce
Dansere tyvstartede
didde.jpeg.jpg
Didde-Mei From kom hjem med to guldemadljer fra EM i hip hop i Polen. Foto: Privat.
AL-dans holdt camp i sommerferien

AL-dans har ”tyvstartet” dansesæsonen med to ugers sommercamp de sidste to uger af skolernes sommerferie.
Glade, friske børn fyldte lokalerne på Søborg Torv, da de havde savnet både dansen og vennerne i ferien.
Instruktørerne Amalie Sparsø og Sandra Brünnich Mogensen havde lagt mange kræfter i forberedelsen af campen, som sluttede med et virkelig festligt show for forældrene. Dette show kan iøvrigt opleves på Bakken lørdag 15. august kl. 12 og 16, hvor det indgår i et større arrangement med udvalgte AL-dans elever.
Sandra bor og danser til dagligt i Los Angeles. Her har hun optrådt i nogle af de helt store amerikanske TV shows som bl.a. American Music Awards & The Voice. Seneste opgave er Filmen Alvin and The Chipmunks, hvor hun står bag en af musenes dansebevægelser. Så hun er et stort idol for eleverne hos AL-dans.
I løbet af sommeren har der været afholdt EM i hip hop i Polen, hvor den meget talentfulde AL-danser Didde-Mie From på 15 år vandt dobbelt guld. Det er en fantastisk præstation at vinde både hip hop solo for piger, OG hip hop Battle, hvor der indgår flere forskellige stilarter, og både drenge og piger danser mod hinanden. I Sverige er også afholdt World Cup i Disco i sommerferien, hvor Catharina Fønsskov og Frederikke Olsen vandt junior guld i duo. Derudover har 5 AL-dansebørn hele sommerferien været med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top