De hurtige kan vinde
4x2 billetter til FCKs europæiske kamp

FC København er kommet godt fra start både i Superligaen og Europa League. I den sidstnævnte cupturnering trådte FCK ind i anden runde og slog ret nemt det walisiske hold Newtown. I 3. runde står FCK over for en væsentlig sværere opgave i returkampen mod Jablonec i Telia Parken den 6. august kl. 19.45. Den første kamp for en uge siden og blev 1-0 til FCK. Københavnerne har derfor et fint udgangspunkt.
I samarbejde med FC København udsætter Gladsaxe Bladet 4×2 billetter til kampen, der altså allerede spilles nu på torsdag. Der skal svares lynhurtigt på spørgsmålet, så du kan nå at hente billetterne skal hentes på redaktionen på Søborg Hovedgade 119, 4. sal, 2860 Søborg. Husk at forsyne svaret med telefonnummer.
Der skal svares rigtigt på spørgsmålet:
Hvor kommer Jablonec fra:
A) Tjekkiet
B) Slovakiet
C) Slovenien
Svaret mailes til kon@gladsaxebladet.dk, skriv Europa-fodbold i emnefeltet. Vi skal have svaret senest onsdag den 5. august kl. 12.

Top