Det vilde vesten på Langeland
Solskin, spejdere og sheriffer samlet i Spodsbjerg

Færdigheder i knob og besnøringer, og mad over bål kan snildt blandes med cowboyhatte, sherifstjerner og totempæle. Det beviste små 300 spejdere fra Gentofte og Gladsaxe fra Bernstorff Division fra Det Danske Spejderkorps under divisionens fælles sommerlejr, der i år løb af stablen uden for Spodsbjerg på Langeland. Hele lejren var nemlig sat i en ramme af Det vilde vesten.
Bernstorff Division samles hvert fjerde-femte år for at holde spejderlejr sammen,, hvor divisionens spejdergrupper udbygger et i forvejen godt samarbejde, og spejderne får mulighed for at lære nye venner at kende. Netop det har var allerbedste , mente Julie Berg Mikkelsen og Andrea Tarp Skovsgaard, begge 14-årige storspejdere i Hellerup Spejderne.
”Det var ret fedt at være på grendag sammen med de andre storspejdere,” berettede Julie Berg Mikkelsen, mens Andrea Tarp Skovsgaard supplerede:”Det var godt, at vi blev blandet med de andre spejdere.
På sommerlejren var der aktiviteter til vands, til lands og i luften, da der både var sejltur med Det Danske Spejderkorps skib Ran og blev bygget vandrutchebane med rafter, der blev bygget rodeotyr, dystet i cowboyfærdigheder med lassoer og klatret til tops i træer.
”Vi fik lov til at bygge vandrutchebanen færdig, og bagefter prøvede vi den. Det var super sjovt,” fortalte Julie Berg Mikkelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top