En byfest for de lokale
Mørkhøjs venner arrangerer byfest på Grønnegården på lørdag

Ambitionen er, at det skal være lokalt, familiært og hyggeligt.
Det siger Jimmi Haushøj fra Mørkhøjs Venner, der lørdag den 15. august indkalder til den første Mørkhøj Byfest på Grønnegården i Mørkhøjs Erhvervskvarter.
– Vi er ikke gået efter tivoli og gøgl, men derimod at lave en fest, der kan styrke det lokale sammenhold. Mørkhøj er for mange af os stadig ret udefinerbart. Vi er os selv, har Søborgs postnummer og er en del af Gladsaxe Kommune. Mørkhøjs Venner er en lille forening, som vil sætte fokus på den lokale identitet, siger Jimmi Haushøj.
Gladsaxe Kommune har støttet byfesten med 20.000 kroner, og den resterende økonomi kommer fra sponsorater fra lokale handlende samt opstilling af stande og kræmmerboder.
– Vores økonomi er begrænset, men vi har lidt at lege med. Mørkhøjs Venner skal ikke tjene penge på festen – vi skal bare sørge for, at vi ender i et nul. Den musikalske underholdning sørger lokale bands for, og så har vi allieret os FDF, som er leveringsdygtig i aktiviteter for børnene, siger Jimmi Haushøj.
Fra arrangørside så man gerne, at de lokale idrætsforeninger gik med ind og promoverede Mørkhøj: – Men det har været svært for os at få fat i dem. På facebook kan man under Mørkhøjs Venner læse mere om arrangementet, der afvikles fra kl. 14 til 21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top