Fælles kærlighed til kaninerne
Bagsværd-Fort-kanin1.jpg
Det må være herligt at være delekanin i Bagsværd. Foto: Jens Rosenfeldt.
Delekaninerne på Bagsværd Fort er blevet et kapitel i ny bog

”Der er mange fordele ved at være fælles om en kanin. Glæden er mindst lige så stor, og der er flere til at deles om arbejdet.”
Ovenstående har de fundet ud af i fritidsordningen på Bagsværd Fort. Ordningens fordele bliver beskrevet i detaljer i en ny bog ”Jeg elsker min kanin” med undertitlen ”Kæledyr til sport, hygge og udstilling”. Bogen udkom den 10. august og er skrevet Tine Kortenbach, der er journalist og er specialist i husdyrvidenskab.
Bagsværd Forts fritidsordning er medtaget i bogen, fordi den er et forbillede for andre. Den er nemlig en af landets meste veldrevne kaninstalde med delekaniner. Ifølge bogen er hemmeligheden bag deres succes, at alt er lagt i faste rammer, og dyrene bliver passet fagligt korrekt under opsyn af kyndigt personale. Børnene er vilde med at være der, og der er faktisk venteliste på at få sin kanin parret!
De fleste betragter kaniner som kæledyr til børn, men stadigt flere unge og voksne har fået øjnene op for dem som en kær dyreven. Kaniner er det perfekte kæledyr til mennesker i alle aldre. ”Jeg elsker min kanin” henvender sig både til dem, der overvejer at få en kanin, og til dem, der allerede har en kanin, og som gerne vil have tips til gode kaninhjem, daglig pasning og inspiration til sjove aktiviteter sammen med deres bedste ven. Der er mange muligheder: Træning af agility, kaninhop, opdræt af racekaniner, udstilling af kælekaniner
– eller hyggelig afstresning.

kanin
Delekaninerne i Bagsværd kan også hoppe over, hvor gærdet ikke er så højt – når det vel at mærke sker under kyndig vejledning.
Foto: Jens Rosenfeldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top