Fodbold som en leg
Fodboldskole-02-33-15.jpg
Børnene fik landsholdsdragter, træning, masser af socialt samvær og varm mad. Og nogle af dem viste et imponerende talent, om den lille gut, der også sparker suverænt godt til en bold. Foto: Kaj Bonne.
43 børn kom billigt på fodboldskole i Værebro

27.463 børn landet over har i sommerens løb været på en af DBUs fodboldskoler. De har hver betalt 820 kr. for den oplevelse.
43 børn fra Værebro-området var i den forgangne uge på fodboldskole hos VB 1968 i Værebro. Og de slap med at betale 200 kr. – der skulle dække omkostningerne til fem gange varm mad i ugens løb.
DBU har skabt sine Get2 fodboldskoler, hvor børn fra udsatte boligområder også kan komme på fodboldskole, og det er ved at udvikle sig til en tradition, at VB 1968 stiller op og leverer de frivillige, der skal til for at få det til at fungere.
-Vi kommer i kontakt med mulige medlemmer, vi får vore teenagere til at gå ind som trænere, de får et 30 timers trænerkursus, og vi får bedre kontakt til forældrene. Så der har vi tre positive elementer, siger klubformand Jørgen Franck.
Blandt de 43 børn var det kun ca. 15, der i forvejen var medlem af klubben, så flere kan være på vej, nu hvor efterårssæsonen går i gang. Flere kom fra andre områder end Værebro, og der var en blanding af indvandrerbørn og børn med dybere rødder i Danmark.
Blandt børnene var også en dreng, der spiller i KB på Frederiksberg. Hans far er blevet så begejstret for den måde VB 1968 griber tingene an på med et meget socialt sigte, at han transporterede sønnike til Værebro.
-Han skal se, at man også kan komme til træning i andet end en firehjulstrækker, sagde farmand.
se mange flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top