Forskel på midlertidige og varige behov
Gudrun Nielsen, GN, skrev i sidste uge, hvordan hun ikke var ikke helt tilfreds med de hjælpemidler, hun fik stillet til rådighed efter en operation.

Jeg er glad for, at du føler dig godt behandlet på Gladsaxe Kommunes Genoptræningscenter. Vi gør en stor indsats for, at borgere så vidt muligt klarer sig på samme måde som før sygdom. Med hensyn til hjælpemidler så skelner vi mellem midlertidige og varige hjælp. Det gør vi, fordi der er stor forskel på, hvordan behovet er lige efter en operation og hvor hurtig den enkelte er til at komme sig. Nogle er allerede friske efter en uge, og så giver det ikke rigtig mening at sætte ændringer af boligen i værk, som er overflødige efter kort tid. Andre får varige funktionsnedsættelser, og de skal selvfølgelig have de rette hjælpemidler. Derfor vil jeg opfordre dig til at kontakte os igen, når du har overstået dit træningsforløb, så kigger vi på det igen. Samtidig ønsker vi dig rigtig god bedring.

Herle Klifoth,
afdelingsleder Træning og Pleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top