Gladsaxe-Hero skifter stil
HERO-01-33-15.jpg
David Ledstrup har sat venstrefoden til et indlæg fra fløjen og bolden stryger op i modsatte trekant til 1-1 mod Christiania. Foto: Kaj Bonne.
Nu satses der på at spille bolden rundt

Mens Gladsaxe-Hero i den forgangne sæson satsede på at spille lange bolde frem på modstandernes banehalvdel for så at jagte bolden, så er stilen lagt om til den nye sæson, der går i gang på lørdag.
-Vi arbejder meget med at spille bolden rundt, og det tager selvfølgelig sin tid at få det til at fungere, siger træner Carsten Rust.
Men der var lovende momenter i Kvickly Sommercup, der blev spillet i forrige uge på Gladsaxe Stadion.
Rødovre blev bl.a. besejret med 3-0, og selv om det torsdag endte med et nederlag på 1-2 mod Christiania, der spiller i københavnsserien, så burde Gladsaxe-Hero have scoret mindst en håndfuld mål. Men godt målmandsspil fra de to Christiania-keepere, der hver fik en halvleg, og sløje afslutninger trak noget ned.
Carsten Rust har fået angriberen David Ledstrup som spillende assistent. Nicolaj Molnar Winsløv er tilbage på holdet efter at have overstået sin skade.
Mod Christiania var der mange gode prøver på stilen med hurtige førstegangsafleveringer, der gør det svært for modstanderne at stoppe angreb.
Flere med en fortid på det bedste hold har igen meldt sig under fanerne, og fra Glostrup er der kommet en målmand, så der bliver kamp om den plads.
-Sæsonen er jo lavet om, så vi kun spiller her i efteråret om at undgå nedrykning, men vi vil da meget gerne toppe rækken alligevel, siger Carsten Rust.
Gladsaxe-Hero lægger ud mod Farum på lørdag i Farum.
På seniorfronten er Gladsaxe-Hero nu oppe på tre 11 mandshold og et 8 mandshold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top