Hærværk med pulverslukke
Til de to drenge der kl. 3.30 torsdagmorgen 20. august syntes det var morsomt at, affyre en pulverslukker ind gennem mit vindue.

Tillykke …. I fik da virkelig gjort mig ked af det.
Jeg ved ikke om I ikke ved, hvor meget sådanne noget pulver fylder og hvor meget det ødelægger. Og nej forsikringen dækker ikke oprydningen af den slags – så det har nu kostet mig 2 arbejdsdage og jeg er ikke færdig endnu….
Jeg ønsker for Jer at I en dag får et dejligt hjem, som I er glade for og som I selv har arbejdet for at få som I gerne vil have…… Jeg ønsker så IKKE for Jer at, der kommer to tabere forbi, hvis liv er så intetsigende at den eneste glæde de har er at, ødelægge andres ting og hjem.

Marianne Mortensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top