Helt uforståeligt hærværk
Jeg bliver dybt bekymret, når jeg tænker på den oplevelse vores yngste har haft i løbet af forgangne uge.

Vi var taget på ferie en uge, og knægten (næsten 19år) havde fået lov til at holde noget hygge for nogle venner.
Onsdag skulle der så komme disse såkaldte venner. Der blev spist, drukket og hygget, men pludselig var der blevet lavet decideret hærværk.
Nogle unge fandt det pludselig morsomt at kaste med æg ude på vores badeværelse. Efterfølgende tømte de en kasse med 30 tuber tandpasta (er I klar over, hvor meget 30 tuber tandpasta fylder, når de bliver smurt ud over et helt badeværelse). Toilettet blev fyldt med alle former for rengøringsmiddel – som stadig var i emballage.
I køkkenet er der smidt (ligner kaffe) på vinduet, på væg og i loftet.
Der er blevet stjålet nogle parfumer, noget voks og ca. 10 ruller toiletpapir, som efterfølgende var blevet brugt til at ”binde” skraldebøtter og hegn ind.

HVORFOR?
Jeg finder dette så dybt bekymrende, at vores unge mennesker, der går i gymnasiet, kan finde på sådanne uhyrligheder, og kan ikke forstå, hvad der får dem til at opføre sig sådan.
Vores unge mennesker er kloge nok til at gå i gymnasiet og så vidt jeg ved, klarer de sig også fint, hvorfor denne opførelse er endnu mere uforståelig.
Vores søn og et par af hans rigtige venner, har knoklet i flere dage, for at få huset til at ligne sig selv igen, og er selvsagt dybt forargede og rystede over deres ”venners” opførelse.
Derfor tænker jeg: ved vi i det hele taget, hvad vores unge foretager sig, når de siger de går til fest?

Jette Danielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top