Hestehold i høring
Ponyridning-02-34-15.jpg
Mange børn har stor glæde af at komme i skoleklubben på Bagsværd Fort, hvor de går op i hestenes ve og vel med liv og sjæl. Foto: Kaj Bonne
Ny udvikling om kommunens tre hestehold

I juni indstille Børne- og Kulturforvaltningen, ”at der igangsættes en proces med henblik på at nedlægge de tre hestehold på Grønnegården, skoleklubben ved Skovbrynet Skole samt skoleklubben på Bagsværd Fort således, at hestene er solgt og de tre hestehold er afviklet ved udgangen af 2015”.
Men i sommerens løb modtog Børne- og Kulturforvaltningen og Børne- og Undervisningsudvalget flere henvendelser, der samstemmende fortalte, at der er flere brugere på hesteholdene. Endvidere er der en mulighed for at fortsætte med hesteholdene ved gennem frivillig arbejdskraft at få rørt hestene.
På denne baggrund vedtog Børne- og Undervisningsudvalget, at sagen og beslutningen om kommunens hestehold skal i de berørte skolebestyrelser på Skovbrynet Skole og Bagsværd Fort samt Gladsaxe Kommunes Skoleråd med henblik på genbehandling af sagen i Børne- og Undervisningsudvalget i løbet af efteråret.

3 kommentarer om “Hestehold i høring”

 1. Jeanette Jensen siger:

  Jeg håber at hesten får lov at blive i klubberne

 2. Ann Hansen siger:

  Selvfølgelig skal hestene fortsat være der. Der har været heste til rådighed for Gladsaxes børn i MANGE år.
  Som Erhardt Jacobsen sagdefor mange år siden “Børn og unge må hellere lugte af hest end af hash” HUSK det og lad hestene blive.

 3. Birgit Bennedbæk siger:

  Der er god tradition for heste i fritidsklubber i Gladsaxe. For at nævne et sted, så Grønnegården, hvor mange piger i årenes løb har nydt samværet med hestene og venskabet med andre hestevenner.
  Rideskolen Ågården, hvor både jeg selv og min datter har haft skønne oplevelser, lukkede desværre sidste år.
  Så luk ikke mulighederne for det dejlige samvær heste og børn imellem, det er mere aktuelt end nogensinde.

  Venlig hilsen Birgit Bennedbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top