annonce
Jysk succes for Team Cykelkrogen Bagsværd
Cykelkrogen.jpg
Yderst til højre: Marcus Sander Hansen, Malthe Jack Hansen, Mattias Skelmose Jensen, Thomas Rald Kaspersen og Eskild Rønhede. Foto: Privat.
Tredjeplads til Bagsværd-holdet i området omkring Randers

Efter fire barske etaper i det bakkede område omkring Randers, kunne Team Cykelkrogen Bagsværd som bedste sjællandske mandskab høste en flot tredjeplads i holdkonkurrencen under Randers Bike Week. 73 energiske U17 ryttere stillede op til en af de helt store cykelbegivenheder for ungdomsryttere. For Team Cykelkrogen Bagsværd kørte fem erfarne cykelryttere: Thomas Rald Kaspersen fra Bagsværd, Malthe Jack Hansen fra Roskilde, Marcus Sander Hansen fra Greve, Mattias Skjelmose Jensen fra Amager og Eskild Rønhede fra Rødovre. Holdet var sponseret af Brian Jensen og Claus Gyldensted, indehaverne af Cykelkrogen i Bagsværd.
– Drengene træner hårdt og går op i deres sport med liv og sjæl – det er sjovt at følge dem, siger Brian og fortsætter: – Det at køre som hold er sundt og lærerigt, jeg er meget tilfreds med deres resultat i Randers.
Thomas Rald Kaspersen, der bor i Bagsværd og er medlem af KCK Herlev, har nydt løbet: – Til daglig konkurrerer vi fem ryttere mod hinanden når vi er til løb. Denne gang skulle vi støtte hinanden. Det var vildt hårdt i de jyske ”alper”. Vi er mega glade for vores tredjeplads.
Allerede næste weekend kaster de fem ryttere sig igen ud i indbyrdes kappestrid, når efterårets mange andre cykelløb afvikles i hele landet. – Men vi er blevet endnu bedre kammerater efter oplevelsen i Randers, det er fedt, slutter Thomas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top