Kagemandens Værksted – og ingen rotter
Bager-01-35-15.jpg
Erik Resentvig har mange års erfaring. . Nu er han tilbage hvor det hele startede. Foto: Kaj Bonne.
Gammel Gladsaxeborger vender tilbage til sin læreplads

Rotterne er væk. Slået ihjel. Forgiftet. Drevet væk. Uden hyggelige bosteder.
Nu skal der laves brød, og kunderne kan komme ind i en butik og et bageri, hvor hygiejnen er helt i top.
I morgen åbner Kagemandens Værksted på Klausdalsbrovej 274. Der hvor Den Rigtige Bager holdt til. I fjor måtte den forretning lukke. Gang på gang blev der konstateret problemer med rotter. Det var faktisk kloakkerne, der var det store problem.
-Nu har vi fjernet de steder, hvor de holdt til under lune og trygge forhold. Vi har revet et skur ned, vi har fjernet et kompressorrum, vi har gået alle installationer efter og tætnet alle huller, vi har lavet fundamenter, siger bagermester Erik Resentvig, der åbner bagerbutikken sammen med sin kone Tina Hansen.
-Vi har også i den grad bygget om inde i bageriet og i butikken. Vi har indrettet et udeområde, så folk kan sidde og hygge sig med te, kaffe, brød og kager.
Faktisk blev Erik Resentvig uddannet i forretningen i 1980-83. Han boede Ved Fortet. Siden uddannede han sig også som kok, han sejlede på de syv have i adskillige år, kom hjem og havde forretning på Søborg Torv i en længere årrække.
-Senest har jeg haft La Baguette i Ordrup. Der dukkede konkurrenter op. Det gør der med garanti ikke her, så nu skal vi bare have folk tilbage i butikken. Vi vil satse bredt med klassisk dansk brød, men også grove produkter, som mange efterspørger, siger Erik Resentvig, der selv vil stå for produktionen sammen med to svende. Der åbnes klokken 6, så man bl.a. kan købe brød med på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top