Mast opføres og træer fældes
Trafik- og Teknikudvalget følger forvaltningens indstillinger

Som forventet bliver sirenemasten på Maglegårds Allé udskiftet med en ny og højere mobilmast. Et flertal i Teknik- og Trafikudvalget valgte på sit møde i sidste uge at følge By- og Miljøforvaltningens indstilling. Den ny mast bliver 27 meter høj, og den skal sikre, at der bliver bedre 3G-dækning i området.
På samme møde vedtog et flertal i Teknik- og Trafikudvalget også at følge By- Miljøforvaltningens indstilling om fældning at de ældste kastanietræer på vejen Søhuse i Bagsværd i løbet af efteråret. Endvidere vil stødene blive rodfræset og rabatten tilsås med græs.
Begge sager har været til nabohøring, og der har – som beskrevet i Gladsaxe Bladet – været indsigelser fra beboerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top