- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Miss Gladsaxe til finale på Bella Sky

Til finaleshowet for Miss Universe Denmark på Bella Sky på Amager vil forældre, bedsteforældre, venner og kæreste give al deres opbakning til Christina Hynneke Waidtløw – Miss Gladsaxe.
Den 26-årige counter manager (ledelsesansvar inden for udvikling og salg) i Magasin Lyngbys parfumeafdeling blev spottet i en frokostpause. Christina var herefter blandt de 300 piger og kvinder, der stillede op i de indledende shows. Herfra blev der udtaget 25 til finalen.
– Jeg har aldrig troet, at jeg skulle stå til sådan en finale. Det er min ungpigedrøm, der går i opfyldelse, siger Christina Hynneke Waidtløw, der bor i Søborg.
Egentlig var Christina først afvisende, da hun blev spottet, men da hun blev spurgt om, hvad hun havde at miste ved at stille op, så blev hun svar skyldig. Hun har ikke fortrudt og har fra alle sider mødt en utrolig opbakning – både fra familie og bekendte samt flere af Søborgs forretninger, der er gået ind som samarbejdspartnere, så hun er toptunet til finalen.
Frivillighed indgår også i programmet, når man er lokal Miss. Christina er frivillig for ”Look Good Feel Better”, hvor hun er makeupartist for kræftramte kvinder.
– Jeg håber, at jeg kommer til at blive endnu mere selvsikker og endnu stærkere som person. Jeg har valgt at tage denne store chance for at få nogle fantastiske oplevelser og gøre mere med mit liv. Jeg vil rigtig gerne bruge min titel til at hjælpe andre og støtte op omkring vores fantastiske lokalområde, siger Christina, der i finalen vil blive bedømt på intelligens; evne til at tale offentligt; ønske om at bidrage til samfundet; sundhed/fitness og ydre skønhed. Der er således ikke blot tale om en skønhedskonkurrence.

Miss Gladsaxe II
Det var i en forkostpause på jobbet, at Christina Hynneke Waidtløw blev spottet til konkurrencen om den danske Miss Universe-titel. Der er finale på lørdag.