annonce
Mørkhøjdrenge bakker op om julemærkehjem
Gokart-03-35-15.jpg
Sådan. Måske blev en racerkører af høj klasse født, da børnene fra Kildemose besøgte Power Racing Gokart i Herlev. Foto: Kaj Bonne.
Foredrag fik sat tankerne i gang hos motorkørere

750 børn kommer på et af de fire julemærkehjem, der findes. De skal tabe sig, de skal have bedre kostvaner, og de skal blive bedre til at motionere. Så stiger selvværdet forhåbentlig.
500 børn står på venteliste.
Det hørte Peter Klingenberg bl.a., da han overværede et foredrag holdt af Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen, der kæmper for at skaffe de fornødne midler.
-Det satte virkelig tanker i gang, siger Peter Klingenberg med en barndom i Mørkhøj ligesom brormand Christian. Nu bor han på Tinghøjvej.
Og nu er de gået i gang med at skaffe penge. Det er op ad bakken, men der skal kæmpes for opgaven er stor og vigtig.
-Christian og jeg har nu racerteamet Awareness Racing , og vi arbejders ammen med Power Racing Gokart Akademi i Herlev, hvor vi nu har fået en bannerreklame i et af svingene på gokartbanen på Lyskær 7, siger Peter Klingenberg.

I tirsdags var alle børnene fra julemærkehjemmet Kildemose ved Ølsted i nærheden af Roskilde inviteret ud for at køre – og det var mildt sagt en succes.
Drengene lagde ud i de elektricietsdrevne biler, der maksimalt kan køre 120 km i timen – med den dag var indstillet til en langt lavere fart.
Og pigerne så, at det slet ikke var farligt, men bare sjovt, så de gik på med krum hals og selvtilliden fik et ordenligt boost. Og de fik masser at snakke om.

Gokart 05 35-15
Peter i bilen og Christian vil forsøge at samle rigtig mange penge sammen til de mange børn er er eller skal på julemærkehjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top