annonce
Pengeautomat lukker på Søborg posthus
Umuligt at finde en plads et andet sted

Danske Bank tager nu pengeautomaten ned på Søborg posthus. Det sker, fordi posthuset lukker, og bygningen står over for en større renovering.
Det er ikke med bankens gode vilje, at pengeautomaten på Søborg posthus bliver taget ned den 2. september..
”Vi har forsøgt at finde et andet sted til pengeautomaten i Søborg, nu hvor posthuset lukker. Vi har desværre ikke kunnet finde et nyt og velegnet sted, hvor vi både tilgodeser kundens og bankens sikkerhed”, forklarer Erik Vejlebo, filialdirektør i Danske Banks afdeling i Søborg.
Han er ked af, at det ikke har været muligt, men nævner samtidig flere gode alternativer til pengeautomaten.
For de kunder, der alligevel har behov for at hæve kontantbeløb i en pengeautomat, er der også en pengeautomat i Danske Bank Søborg, på Søborg Hovedgade 71, selvom afstanden er ca. 500 meter. Og så har pengeinstitutterne også en aftale om, at man kan hæve kontanter i andre pengeinstitutters pengeautomater. Samtidig kan Danske Banks privatkunder fortsat hæve og indsætte penge samt betale regninger i den lokale postbutik i Kvickly ved Buddinge Station.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top